Πληθωρικό γλυκό Βερμούτ Πολυκαλά

Η πρώτη παραγωγή του βερμούτ στην Ποτοποιία Πολυκαλά έγινε το 1904, όπου η συνταγή δόθηκε από ένα Ιταλό παραγωγό αρωματικών οίνων στο προπάππου και ιδρυτή Βασίλη Πολυκαλά.
Το Βερμούτ ανήκει στην κατηγορία αρωματικών κρασιών, περιέχει εκχυλίσματα από βότανα όπως το αψέντι που είναι και το κύριο συστατικό του.

Την δεκαετία του 60΄μελετώντας τις παλιές συνταγές του Πατέρα του, ο Δημήτρης Πολυκαλάς δημιούργησε το δικό του Βερμούτ “Tres Bien”. Σήμερα μετά από 109 χρόνια αναβιώνουμε την συνταγή προσθέτουμε και αλλά βότανα και δημιουργούμε ένα Πληθωρικό γλυκό «Βερμούτ Πολυκαλά».

Ιδανικό για κοκτέιλ, με άπειρες συνταγές να υπάρχουν σε όλο το διαδίκτυο αλλά και εξίσου ελκυστικό όταν σερβίρεται μόνο του με πάγο.

Βρείτε μας στην Food Expo 2018

Food Expo 2018